Fem år med Urbania Magasin

Diverse

2019 har vært et begivenhetsrikt år som karrieremessig har innebåret flere større endringer – jeg sluttet i VG etter to år (et som journalist og et som prosjektleder,  og begynte å jobbe med kommunikasjon i Orkla. Digger å jobbe med mat, og ha hobby som mat.

2019 markerer også femårsjubileet til Urbania magasin (!!). Siden dette bloggmagasinet ble startet har det gått gjennom mange endringer (både innholdsmessig og designmessig), men tråden blir heldigvis stadig rødere. Urbania har gitt meg nye venner, spennende matopplevelser, reiser og mye mer – hadde aldri drømt om det da det første innlegget her ble publisert!

Gründerskap og det å drive noe eget har alltid vært noe som har interessert meg, og i april i år startet jeg mitt andre selskap – Geist Oslo. Geist Oslo er et lite influencerbyrå bestående av Maja Hattvang, Julies Matblogg og meg. Byrået er ledet av undertegnede, så kort og enkelt fortalt er jeg altså en slags agent for Maja og Julie.

I år har vi jobbet med kunder som Iittala, Royal Copenhagen, Fiskars, Olympus og KitchenAid, for å nevne noen. Vi har skrevet blogginnlegg, laget innhold på Instagram og holdt eventer. Ingen kundesamarbeid er like, og det er nettopp dét som gjør det hele så spennende.

Les mer her: Geist Oslo – Nytt byrå med Julies Matblogg og Maja Hattvang

2019 har også bydd på en del reising. Ingen langturer, men mange med bil, buss og tog som fremkomstmiddel. Noen av fjorårets mest minneverdige turer, var besøket til Stedsans in the woods, sommerferie i Berlin med opphold på Soho House, varme august-dager med god mat i København, og turen til Parma i oktober.

Les mer her: Stedsans in the woods, Hyltebruk

Les mer her: 72 timer i Berlin

Les mer her: Guide til København

Les mer her: 48 timer i Parma

I 2019 har jeg spist og drukket mye godt, og det er veldig moro at dere engasjerte følgere er like glade i god mat som meg. Google Analytics kan også fortelle meg at dere er spesielt glade i matsaker om Oslo. Dette er de ti mest leste sakene på bloggen i år:

1. Ti gode lunsjsteder i Oslo

2. Talor og Jørgen, Oslos eneste donutshop (NB: Det er ikke lenger noe som heter Talor og Jørgen, de har splittet lag og heter henholdsvis My Ugly Baby og Talormade)

3. Guide til brunsjsteder i Oslo

4. Syv nye Oslo-restauranter verdt å sjekke ut

5. Dette er Oslos Michelin-restauranter

6. Guide til Gøteborg

7. Her drikker du kaffe i Oslo

8. Fem gode is-steder i Oslo

9. Oslotips: Fem gode salatbarer

10. Mini-guide til Grünerløkka

Lesertallene gir skikkelig motivasjon til å fortsette. Gleder meg til å spise og reise mer i 2020, og dele opplevelsene her og på Instagram.

Lurer du på noe, eller har du innspill på noe du vil se mer av? Send meg gjerne en mail på urbaniamagasin@gmail.com.

Ønsker alle følgere og lesere et fredfylt og bærekraftig 2020 med gode matopplevelser.

(Visited 188 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar