Yoghurt med stekt banan, bær, honning og peanøttsmør

Frokost og lunsj, Mat og drikke

Når du skal ha noe ekstra godt til frokost

Lager du denne!

Retten er inspirert av noe jeg spiste på Hammock Juice bar i Barcelona for noen år siden. På Hammock hadde de bakt bananen i aluminiumsfolie sammen med masse peanøttsmør (!!), det går fint an å gjøre i denne oppskriften også.

For å lage denne herlige frokosten trenger du:

  • 1 moden banan
  • Gresk yoghurt
  • Bær (jeg brukte både tint skogsbærmix og ferske jordbær)
  • Appelsin
  • Honning
  • Litt smør
  • Granola
  • Peanøttsmør

Start med å skjære bananen i to på langs. Varm litt smør i en stekepanne og stek bananen, først på sterk varme slik at den får en liten skorpe, deretter skrur du ned. Mens bananen steker danderer du yoghurt i en skål. Legg bananbitene oppå yoghurten når de er ferdige, og topp med granola, bær, appelsinbiter og peanøttsmør. Ha over litt honning til slutt. Nyyyt!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar