Trøffelpopcorn

Mat og drikke

Trøffel-love

Smaken av trøffel er kanskje noe av det beste jeg vet. Om jeg spiser ute og finner noe med trøffel på menykartet, velger jeg det ni av ti ganger. Har begynt å eksperimentere med trøffel hjemme også, særlig på pizza og pasta.

Her om dagen testet jeg også trøffelpopcorn, det ble ganske digg. Popcornet er utrolig enkelt å lage, det tar bare ti minutter og du trenger kun tre ingredienser: Upoppet popcorn, trøffelolje og trøffelsalt (eller vanlig havsalt om du vil).

Slik gjør du: Varm 2 spiseskjeer trøffelolje i en kasserolle. Når det begynner å ryke, heller du oppi 1 desiliter med upoppet popcorn. Skru ned varmen, og la det poppe. Når popcornet er ferdig har du over salt, gjerne trøffelsalt for enda mer trøffelsmak.

Om du har lyst på søtt og fargerikt popcorn, sjekk ut denne oppskriften på unicorn popcorn.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar