Tid for helg

Tid for helg

Plutselig var det helg igjen

Helgen kommer virkelig fort på når det er en fridag midt i uken! Håper alle hadde en strålende 17.mai-feiring, og at siste-liten-listen kanskje var til hjelp for noen.

I helgen ser jeg frem til flere ting, blant annet å spise frokost med en venninne på Bølgen & Moi. Måltidet er en bursdagsgave, og virkelig midt i blinken for en frokostelsker som meg. Ellers står venninnemøter, minigolf og sol-nyting på planen.

Her er tips til ting du kan se/gjøre/lese/spise i helgen:

Lage verdens søteste kjeks som ser ut som jordbær.

Prøve å lage en god middag av rester i kjøleskapet.

Se fantastiske Big Little Lies på HBO om du ikke har gjort det enda.

Lese Anders Husas anmeldelse av restauranten Saison. Saison ligger i San Francisco, og er en av verdens dyreste restauranter. Prislappen for en middag (med drikke) for to ligger på over 10 000 kroner. I anmeldelsen beskriver Husa, som vanlig, stemningen og maten, men drøfter også hvorvidt prisen var verdt opplevelsen. Veldig interessant lesning, et must for matinteresserte.

Lage en av Martha Stewarts friske brunsjcocktailer til helgefrokosten.

Høre på de seks episodene som er laget av Mystery Show, anbefaler spesielt episoden Britney.

Lage den deilige skalldyrpastaen til Lars Spiser. Anbefaler også å følge han på Instagram for hverdagsblogging om livet som matelsker og pappa.

Drømme deg bort til Bath gjennom denne fine reiseguiden til byen.

Bildet er fra et Fryd-event i fjor. Må virkelig finne ut når neste er, har litt donut-cravings igjen!

(Visited 138 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar