Tid for helg

Tid for helg

Da var det fredag igjen, kan nesten ikke tro at det allerede er en uke siden jeg var på flyplassen klar for avreise til Køben. Tiden flyr, men det er jo ikke akkurat noe nytt.

Tror denne helgen blir skikkelig bra, for min del startet den nesten litt i går kveld med John Olav Nilsen-konsert på Parkteatret. Gøy å se comebacket, ekstra pluss var det også at bassisten de har fått med seg er en jente.

I kveld er planen å ta en drink på Torggata botaniske, og deretter spise middag på Grilleriet. Det blir også etterlengtet venninelunsj i morgen, og bursdagsfeiring av fine Silje som baker verdens beste peanøttsmør-brownie! Bør vel også komme meg opp på Crossfit-Oslo og gjennomføre årets siste open-økt. Planen er også å se en film eller to, har sett en del gode filmer i det siste, innlegg med tips kommer snart.

Her er litt tips til saker og ting du kan foreta deg i helgen: 

Se Skjønnheten og Udyret på kino. Var i utgangspunktet litt skeptisk til denne fordi jeg er så glad i originalen, men har bare hørt bra, så må se den likevel. Fant forresten ut at det finnes en Skjønnheten og Udyret-restaurant i Disney world (!!). Restauranten heter Be our guest, og man kan her bestille retter de snakker om i filmen. Sååå utrolig morsomt.

Sikre deg en ny klesskatt fra bloggernes klesutsalg ved Barcode på lørdag.

Bake hjemmelagde oreo-kjeks.

Eller peanøttsmør-brownie. Kjenner jeg allerede gleder meg til å spise denne på lørdag.

Spille en runde minigolf i kule omgivelser på Oslo Camping.

Lese om dette San Diego-bryggeriet som brygger øl av kloakk (!)

 

 

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar