Oslo Power Brunch

Diverse inspirasjon, Inspirasjon

Dette er opplegget

I helgen arrangerte venninne og tidligere arbeidskollega Monika og jeg brunsj for et knippe bra damer. Formålet med brunsjen var å introdusere folk vi syns bør være bekjente for hverandre, og rett og slett bygge nettverk. Vi har begge lenge tenkt at vi ønsket å være del av et kvinnenettverk, men fant ikke helt noe som passet for oss, og syns derfor det var like greit å skape et selv. Et annet formål med brunsjen var å løfte frem flere kvinnelige gründere vi syns bør få mer oppmerksomhet, dem er det nemlig mange av. All maten vi serverte ble laget veldig spennende gründerselskaper, du kan lese mer om dem i neste seksjon.

Som flere kanskje vet jobber jeg som journalist ved siden av denne bloggen. Monika jobber med markedsføring, men driver også bloggen Laptoplifestyleladies, hvor hun skriver om veien til drømmekarrieren (som selvsagt er helt individuell). Monika driver med coaching, og vi har hatt veldig mange gode samtaler om hvordan man kan bygge sin egen merkevare, og skape spennende møteplasser.

I fremtiden ønsker vi å arrangere workshops og brunsj-møter med enda flere, det skal jeg skrive mer om senere.

Ingen brunsj uten god mat

Både Monika og jeg er veldig opptatt av god mat, og ønsket at gjestene skulle få en helhetlig opplevelse med både spennende mat, oppgaver og samtaler.

Brunsjen startet med noen glass rosa musserende, før vi serverte lunsjen som besto av salat og proteinbrød fra Fresko, grønn juice og ingefærshot fra Juiceriet, og masse deilige raw kaker fra Oslo Raw. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Oslo Raw, det kan du lese her.

All maten (med unntak av musserende) ble sponset av produsentene. Alle gjestene fikk også goodie bags fra Vita Majorstuhuset, og magasiner fra Stella.

Utrolig morsomt at så kule og freshe selskapet ønsker å bidra, det setter jeg skikkelig stor pris på.

Vi er allerede i gang med å planlegge neste event, og har så smått begynt å tenke på workshops. Om du lurer på noe relatert til dette er det bare å sende en mail til urbaniamagasin@gmail.com så skal du få svar.

(Visited 241 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar