Matkasse fra Kolonihagen

Mat og drikke, Middag

Økologisk mat av god kvalitet

Denne uken har jeg vært så heldig å få prøve flere av matkassene til Kolonihagen. På nettsiden deres kan man bestille alt fra middagskasser til fruktkasser og pizza-kit, samt masse deilige kvalitetsprodukter som Røros-smør og yoghurt, hjemmelaget granola, olivenolje og kjøttpålegg. Alt er økologisk, og veldig mye av produktene som tilbys er kortreist. De som har lest denne bloggen en stund vet at jeg er opptatt av begge deler, og gjerne velger norske råvarer når det er mulig.

Jeg fikk teste både middagskasse, fruktkasse og flere av produktene Kolonihagen har lansert i samarbeid med Rema 1000. Det var litt julaften da budet ringte på døren med kassen mandag ettermiddag; jeg digger nemlig overraskelser og god mat, og koste meg da jeg pakket ut produktene på kjøkkenet.

I ukens middagskasse var det ingredienser til fiskecurry, lammekebab med tabbouleh, og salat med svinefilet, pære og blåmuggost. I fruktkassen var det eplær, pærer, plommer og bananer – alt var spiseklart da det kom.

På bildene ser du salaten, den var supergod og enkel å lage. Jeg hadde i litt ekstra pære og ost fordi jeg syns kombinasjonen er nydelig.

Til dessert ble det norske jordbær og pistasjeis. Isen er et av flere Kolonihagen-produkter man får kjøpt hos Rema 1000.

Til helgen gleder jeg meg til å lage en aldri så liten frokost-fest med økologisk juice, ost, syltetøy, kjøttpålegg, egg, kaffe og frukt fra kassen. Får vann i munnen bare av å skrive om det.

Ønsker alle en super fredag og helg!

Opplyser for ordens skyld om at jeg ikke har fått penger for å skrive dette, men matkassene har jeg fått av Kolonihagen. Det er ikke lagt noen føringer på innholdet.

(Visited 387 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar