Drikke-eske fra Leske

Drikke, Mat og drikke

Tørst

Når sola titter frem og varmegradene stiger får jeg så sinnsykt lyst på noe friskt og godt i glasset. I helgene pleier jeg gjerne å eksperimentere med ulike typer øl og vin, og gjør ofte research på dette området. Når det er sagt, er jeg også veldig glad i alkoholfritt, men her er jeg betraktelig dårligere på å lese og teste.

Når jeg er på kafé i Oslo eller på utenlandsferie, velger jeg gjerne limonade eller ferskpresset juice fremfor alkohol til lunsj. God juice er også en viktig del av helgefrokosten. Når det er sagt, blir det dessverre som regel vann, lettbrus eller sukkerfri saft jeg tyr til som alkoholfritt i hverdagen. Egentlig er det litt dumt, for det har skjedd flere ganger at mat og drikke krasjer litt (pepsi max er for eksempel ikke veldig godt til laks eller indisk mat…).

Ble veldig glad da Leske spurte om jeg ønsker å teste en av drikkeeskene deres. Endelig en mulighet til å lære litt mer om hva slags mat og alkoholfri drikke som passer sammen.

Når du bestiller en eske fra Leske, får du ikke vite hva som er i den, overraskelsemomentet er en del av opplegget. Jeg testet juni-esken, og i og med at juni nå er over, kan innholdet avsløres, det var som følger: To ingefærøl fra Luscombe, rosé og chardonnay fra Belvoir, Soda Vand med sitron, Margaret Sprudlende fra Balholm, Curiosity Cola fra Fentimans og kikert-snacks. I tillegg til drikke og snacks, følger et hefte med informasjon om alt innholdet med. Her kan du lese om ingrediensene, og hva slags mat drikken passer til. En eske fra Leske koster 499 kroner.

Har gjennom de siste ukene smakt meg gjennom esken. Margaret Sprudlende var kjempegod både til middag og frokost, og den sprudlende rosé-flasken passer godt til en alkoholfri piknik i parken, for eksempel. Ingefærølen er perfekt blandevann til en en alkoholfri variant av denne drinken.

PS: Har ikke motatt penger for å skrive dette innlegget, men fikk teste esken fra Leske kostnadsfritt.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar