Brunsj på Åpent Bakeri

Mat & drikke, Oslo

Det er veldig gøy og spennende at flere og flere steder i Oslo satser på brunsj.

Bloggens desidert mest leste sak her spiser du brunsj i Oslo, ble laget for noen år siden, og mangler allerede masse nye steder. Jeg jobber for tiden med saken, men liker helst at det som legges ut her er ordentlig og gjennomarbeidet, derfor går det gjerne litt tid mellom hver gang det legges ut noe. Når det er sagt er det gøy å dele småtips innimellom også, som i dag. Dette innlegget skal jo egentlig handle om brunsjen på Åpent Bakeri, som jeg endelig har fått testet ut.

Slik jeg har forstått det har de ulike Åpent Bakeri-filialene forskjellig meny, men har sett at acai bowl, egg og bacon, suppe og croque monsieur serveres flere steder.

Har foreløpig bare testet egg og bacon på United Bakeries på Paleet (som drives av Åpent Bakeri), smakte som det skulle og ble servert med godt brød og smør til. Gleder meg til å teste både hjemmelaget suppe og croque monsieur, gjerne på Tranen eller Torshov, som er mine favorittfilialer.

(Visited 56 times, 3 visits today)

Legg igjen en kommentar